måndag 29 augusti 2011

Hyllor

  I fredags åkte vi ner till landet, känns som det var evigheter sedan vi var där nere. Fredagen hann vi inte med så mycket grillade och hade det mysigt.

På lördagen där imot hann vi med en hel del. Fick upp lite mer hyllor.
Dels över tv. Kommer komma upp två till nästa gång vi åker ner. ( hade ju självklart köpt för några konsoller)

 
Och den här sitter på väggen mot köket. Det bästa är att själva hyllplanen är spillvirke från bygget här på gården. Dessutom är det virke som är avverkat här på gården och tillsågat inte alls långt här ifrån. Det gillas mycket billigt och bra.
Har gått på skattjakt på landet för att hitta saker till att inreda med. Gisses så mycket spännande saker det finns i alla skrymslen och vrå på en gård som har gått generationer i arv.
Måste nog släcka lampan snart. Sonen har fått vattkoppor och är ju där med hemma från dagis. Dottern har iallafall idag varit hemma med, får se hur vi gör i morgon. Nu håller vi tummarna för att det inte blir så mycket värre än det är och att snart är över igen.
Ta hand om er.
Kram

2 kommentarer:

Pia sa...

Så avis ja blir, tänk att bara gå ut i hus och förråd och plocka till sig av allt gammalt fint som finns. Känslan att det är saker som släkt och tidigare generationer en gång använt gör ju sakerna bara ännu mer speciella och vackra. Som sagt avundssjuk är bara förnamnet. Snacka om "Lyckliga Lotta"

lotta sa...

Ja det känns himla roligt att det har gott i arv. Har en riktigt fin turkos kryddhylla att plocka fram och göra iordning. Tanken är att det ska inredans med gamla saker och helst ska det ju vara så billigt som möjligt.