måndag 6 februari 2012

Lite bilder från vardagsrummet

Vårt vardagsrum har genomgått en lite makeover för i prinsip inga pengar alls, känns så himla skönt när man ta hand om gamla möbler.  Möbler som man har ställt undran en gång får åter komma fram och genomgå en förvandling med lite ny fin färg på sig. Gamla möbler har fått flytta för att ge plast åt "nya".

 Här är min nya farorit hörna i vardagsrummet. Innan hade vi en stor byro som stod här, den skulle stå där en liten stund tills vi fick i ordning på lite mer förvaring men efter nästan tre år var den fortfarande kvar. Mycket har kommit emellan saker har prioriteras annorlunda. Men så skönt när man tar tag i saker.

I den här skänken har vi nu alla viktiga papper, barnens kritor mm allt i princip som vi hade i ett dataskåp som har fått byta använingsområde ett par gånger, sista tiden var det tänkt att jag skulle sitta och scrappa där men tiden finns inte riktigt just nu så scrappsakerna förvars nu mera i väskor och påsar i klädkammaren som snart med ska få sig ett lite upplyft. Men just nu är det barnens rum som är under omstrukturering ny säng har inhandlas och kortas av lite för att förhoppningsvis göra plats åt mer lekyta på golvet. Också sängen inhandlades för ganska så lite pengar och sådant gillas, allt behöver inte kosta multum bara för att man gör om och ändrar lite.

Ta hand om er.
Kram

2 kommentarer:

Pia sa...

Så fint, vad duktiga ni är. Kram

lotta sa...

Tack Pia. Kram