torsdag 14 november 2013

Ner räkningen kan börja!

I slutet av förra veckan så ringde vår husleverantör och sa att vårt hus kommer  fyra veckor tidigare än vad de har sagt innan. Och inga kan vara gladare än vi just nu. Så det har varit lite bråda dagar nu denna vecka. Tapeter mm ska väljas och skickas in. Nu är det inga jättesnygga tapeter att välja mellan men det funkar. Har hittat en riktig Lotta tapet till vårt sovrum,i vardagsrummet blir det en randig tapet, i hallen en med medaljonger på. I barnens rum och i köket blir det vanliga vita tapeter då det inte fanns några som vi fastnade för. Det får bli att tapetsera/måla i deras rum senare. Golven kommer bli rökt ek. Lite mörkare golv. I badrummet och klädvården blir det våtrummsmatta och där valde vi en mörkgrå. Tror det kommer bli snyggt till vita väggar. 

Helgen sov var böjd även på en liten tripp till Ullared, så nu är alla julklappar till alla barn inhandlade. Även Gustafs födelsedagspresenter är inhandlade. Känns himla skönt att ha det fixat redan nu. Men kan lova att vi inte var själva där nere. 

Även helgen som kommer bjuder på roligheter, glöggkväll hos och med fina vänner och familj. Sen blir att fixa här hemma. Veckorna fram till jul kommer gå himla fort då vi har något nästan varje helg att se framimot. 
Bjuder på en bild på mini idag som prövar sina nya vantar. Vi har prövat om det gick och vinka i/med dem och som tur var gick det alldeles utmärkt. Så nu hoppas vi på att de får sitta kvar när man är ute. 

Ta hand om er! 
Kram
/ Lotta 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jätteskoj för er.
Vad säger Ronnie om Lottatapeten då;-)Vad rolig du e.
Hoppas allt går vägen.
Lycka te.

lotta sa...

Han är ganska van nu så han sa inte så mycket. Han fick vara med och tycka om de andra tapeterna. =)

Vonka sa...

Finaste lilla mini <3