torsdag 25 juni 2015

Smultron och vindruvor

Häromdagen när vi var ute med bilen så ville barnen stanna och plocka smultron och jisses vad smultron vi fick ihop, helt galet mycket! 
Mini var inte så supersugen på att gå ur bilen så vi satt kvar under ena stoppet vi gjorde. Liten därimot fick jag nästan tvinga in i bilen vid sista stoppet, hon var verkligen helnöjd med att plocka smultron. 

För ett par dagar sen när jag tittade igenom vår vinranka vi fick förra året så hittade jag några små små klasar så om vi har riktigt tur så kanske vi kan skörda egna vindruvor senare i sommar. 


Midsommardagen hade en stor blomsterkedja inne i stan medlemsrabatt på sina perenna växer så vi passade på att köpa blommor till den sista rabatten som vi ska göra i slänten framför huset. Känns himla bra när man kan handla med lite rabatt i bland. Och speciellt när vi ska ha ganska mycket växter, sen kommer vi nog inte hinna/kunna köpa precis alla växter till trädgården denna sommar men jag hoppas ju att vi ska kunna beta av en heldel i år. Nästa år har vi säkert andra projekt på gång. 

Inga kommentarer: