måndag 12 mars 2012

Landet och sjukabarn

Igår var vi på landet en sväng, och vilken väder vi fick.perfekt till att vårstäda ute i trädgården och i landet. Dock blev det inte riktigt som vi hade tänkt oss då Stor fick feber. Men lite fick vi gjort innan, kratta löv och fylla igen en grop i gräsmattan. Skattjakten i inlägget nedan han vi självklart med också, Underbart vad fina saker det finns när det är en gamlagård. Nästa helg är får det nog bli en sväng ner igen och då blir det till att ställa i ordning lite i köket.
Renoveringsplanerna för sommaren där nere är att bygga om altanen lite, större öppning för trappen och bygga ner sidorna lite och sätta upp lite fint typ som förhoppningsvis kommer hålla myggen  på kvällarna. Sen ska lekstugan få innnerväggar är det tänk så även den blir klart. Lekstugan som har gått i arv från barnens mormor (Den var inte ny när hon fick den heller) Jag har självklart lekt i den med när jag var liten. Men det var mycket jobb att få den fin. Den har stått orörd i flera år så det blev en ordentlig renovering.
Idag blir det trotts vädret en innedag, Stor har fortfarande feber och ser inte alls så kry ut. Hoppas att febern släpper taget om honom snart.

Hoppas ni andra hinner njuta lite av det fina vädret idag.
Ha en toppendag och ta hand om varanadra!

Kram

Inga kommentarer: