fredag 13 juni 2014

Prag

Äntligen har vi varit i Prag och hälsat på, R har ju delar av sin släkt där nere och vi har pratat länge om att åka ner, dels för att hälsa på och att titta i svärfar gamla hemtrakter. Och vilken stad det är, helt underbar. Nu hann vi ju bara titta på en liten liten del men vi får hoppas på att det blir fler gånger. Och när barnen blir större ska vi åka ner med dem så de med får se. 

Staden är helt underbar, här är vi halvvägs uppe på Petrinkullen, vi tog linbanan upp och gjorde ett litet "vattenstop" på halva vägen. Utsikten är helt otrolig. Väl uppe på toppen så gick vi upp i utsiktstornen som är en kopia av efeltornet. Några av oss valde att gå de 299 trappstegen upp och ner. Utsikten var helt otrolig när man var uppe. 

Sen gick vi vidare mot slottet, slotskyrkan och gamla stan. Där höll vi oss resten av dagen, tittade på gamla hus, broar och åt på världens mysigaste resturang. 
Alla dessa gamla byggnader är så otroligt vackra. Blev ett antal kort på kameran med alla dessa fina hus. 
Här sitter vi sista kvällen och njuter av utsikten och öl i svärfar gamla kvarter. I dessa trappor sprang han som barn och lekte. Till och med jag drack öl men höll mig mest till vin och en och annan drink slank ner. 

Nu ska barnen och jag njuta av deras första dag på deras sommarlov. 

Ha en bra dag
Kram


Inga kommentarer: