söndag 15 februari 2015

Morgonpigga!

Är det något våra barn är, så är det att vara morgonpigga. Idag startades dagen vid halv sex ( och nej det spelar ingen roll att de är uppe längre på kvällen, de vaknar ändå tidigt) 

Men det ger ju ibland lite tid över till lite slö surf på morgonkvisten för mamma. 
Och idag gav det resultat, har ju länge varit på jakt efter en taklampa till halldelen där vi hänger av oss jackorna och ställer skorna. Men det har minsan inte varit det lättaste, då jag gillar de små kristallkronorna vi har i hallen men som tyvärr inte går att få tag på. ( de har utgått från sortimentet) och de har varit omöjligt att hitta begangdade. 
Men som sagt nu så har jag hittat en som jag tror sig skulle passa riktigt bra, både ihop med lamporna som vi redan har och att den inte kommer vara "ivägen" när man tar på sig ( finns inget värre än när man slår i lampan med jackan/ armen när msn tar på sig) 

Lampan kommer från markslöjd och heter löfstad och är av modellen plafond. Jag brukar ha svårt med just planfonder (tycker de brukar vara grymt fula) men denna tror och hoppas jag är lika snygg i verkligheten som på bilder. 


Ta hand om er! 
Kram

Inga kommentarer: