fredag 30 augusti 2013

Slut spurten

I början av veckan tog jag och mina systrar med oss barnen ut på sjön. Vädret som ni ser var helt underbart och barnen överlyckliga över att få komma ut på ett litet äventyr. Långt där borta ser man gården som vi just nu bor på. Huset vi ska bygga kommer stå en bit till vänster man kan se att det öppnar upp sig och sen blir det skog igen. Där i början av skogen kommer vi att bo.
Det här är mannens sista semestervecka och vädret kan vi absolut inte klaga på. Badat nästan varje eftermiddag när barnen har kommit hem.
I helgen bär det av ner till Karlskrona på lite end of summer party med Live band mm. Barnvakt har vi med, det är den första grejen vi åker i väg på ihop sen vi fick mini. Ska bli skönt att få lite vuxentid ihop innan vardagen drar igång på allvar för hela familjen. Med skola, dagis, jobb och träningar mm.
Men vilken sommar att minnas när vinter är som värst. Bröllop, dop, Västkusten, snäckplockning, grillkvällar, loppisrundor mm. Helt klart en sommar vi kommer minnan. Underbart att plocka fram i tankarna när det regnar, blåser och är kallt.
Nej nu ska här packas lite kläder ska packas till barnen och själv ska jag packa en väska för att åka upp till fina syster för en bastukväll.

Ta hand om er!
Kram

1 kommentar:

Anonym sa...

vackert så vackert