söndag 5 januari 2014

Ner räkning pågår!

Nu ni är det inte långt kvar till huset kommer, och ju närmare vi kommer desto mer nervösa blir vi här hemma! Nu hoppas vi på att det inte kommer bli för kallt, för mycket snö eller något annat som kan krångla. 
Vi försöker hålla oss sysselsatta så mycket det bara går ( vilket inte är så svårt) barn ska underhållas, hästar ska det fixas med och de sista förberedelserna inför huset ska ordnad. Nu har vi kommit på att vi vill filma/ta kort med jämna mellan rum under dagen/ dagarna det monteras. Kul att ha sen när allt är klart och uppe. =) Det är en himla tur att vi har finfina kontakter inom data så det skulle gå att ordna. 

Idag har vi haft besök av barnens kusin och föräldrar, synd bara att det har varit så himla ruggit ute idag. Men det blev några timmar ute och en tur bort till tomten. Vi håller förövrigt tummarna på att det blir ett fint bärår i år då vi har blåbärsris precis vid tomten. 

Ha en fortsatt fin kväll nu!
Ta hand om er!
Kram

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ingen snö, men regn tyvärr.
Skönt med ris på tomten, slipper du gå så långt;-

Anonym sa...

Vi har kantareller på tomten. Kan jag lova är gött;-)

Teggis sa...

Vi tackar för en mycket trevlig dag.. =) Har nog aldrig sett Lilleman så smutsig, men gu va de lekte.. =) Kände mig lite frusen när vi kom hem & Lilleman däcka efter all frisk luft när det var läggdax.. =)

lotta sa...

Å trevligt med svamp på tomten, det skulle jag med behöva ha om jag ska hitta dem.
Sara våra barn var med rejält trötta i söndags. =) riktigt ruggigt var det ute ju.

Anonym sa...

Det måste kännas vemodigt att flytta ut ur drängstugan. kommer den stå tom sen då? där finns en fin altan som din bror och hans sambo gittan snickrade ihop på några dagar. .vi åkte förbi då;-)o växlade några ord med dom.
Hoppas ni komma att trivas i det nya fina huset.

lotta sa...

Just nu är det inte så mycket vemod mest förväntar och glädje över att snart ha allt under samma tak igen. Där imot kommer jag sakna den fina trädgården med alla fruktträd som vi har just nu. Visslingen inte så mycket frukt på nu men ja. Fint är det.

Anonym sa...

Då har du inte långt till fruktträden om du ska bo 100 m från drängstugen;-)
Du får plantera några fruktträd nu i vår. Du som har lite trädgårdskunnighet.

Anonym sa...

Bara en vecka kvar. Måste kännas jättekul nu. Men tusan, attans vad snö det har kommit. Lite kallt också kanske. Men det ska väl inte hindra huset att komma. Vägarna är fint plogade.