måndag 30 december 2013

Snart är detta året slut.

Och vilket år det har varit. I januari bestämde vi oss för att bli man och fru. Mini blev sjuk i rs-viruset och vi fick tillbringa ett dygn på sjukhus. I februari la vi ett bud på ett hus och la ut vår lägenhet till försäljning. Samma dag som vi ska skriva papper på huset läggs det ett högre bud och vi vill inte gå mycket högre än vad vi har lagt ( alldeles för mycket att göra på huset) vi kör vidare på försäljningen av lägenheten (fast jag är väldigt velig) den säljs efter en intensiv budgivning till ett pris vi bara kunde drömma om. Och vi vet där med inte riktigt vart vi ska ta vägen. Efter ett par jobbiga veckor får vi äntligen ett nytt lånelöfte som vi med bara hade drömt om att få. Och vårt största projekt någonsin sätter fart. ( som vi har gått och pratat om i ca 6 år nu. Våren fortskrider med både bröllopsplanering ochhusbyggeplanering. 
Den förste juni är det då äntligen dags för oss att bli man och fru. Vilken dag, tack alla som ville dela den dagen med oss. En vecka senare så går flyttlasset från staden till vår tillfälliga bostad drängkammaren. Sommaren går i ett rasande tempo med mycket bad, planering av vart hus ska stå mm och husvagnssemester på västkusten. Hösten kommer men det otroligt  fina vädret stannar kvar. Vilket är skönt för vår del. De stora barnen börjar förskoleklass och dagis. Ja livet rulla på även i en drängstuga. Nu har mini fyllt ett år och julfirandet är över för detta år. Men vi längtar mer än någonsin till nästa år. Ner räkningen har börjar till husleveransen knappt tjugodagar kvar. Även vår första gemensamma utlandssemester är bokad. En resa som vi har pratat om att göra i flera år. Ska bli himla kul att få se en av Europas finaste huvudstäder. 

 
Ta hand om er och ha en underbar nyårsafton! 
Kram Lotta 

7 kommentarer:

Anonym sa...

Men guuu vad ni har hunnit med;-)
Ni måste vara helt slut nu såhär islutet på 2013.
Hoppas det blir många fina minnen och glada dagar 2014 också.

Gott slut!!

Jeanette1981 sa...

Vad har husbygget kostat? Beräknas kosta från början till slut?
Vilket "bygghus" valde ni?
Ursäkta många frågor men vi skall själva bygga nytt vart efter så man kan räkna lite på det.

lotta sa...

Det känns att vi har levt, året som har varit. Men det har varit himla kul med.

Hela "bygget" kommer landa på ca 1,9 med då är det med allt markarbete + väg mm, fast utan tomten. Vi valde ett "billigt" hus men har valt till lite extra saker.

Anonym sa...

Oden och Höner är fina. Men det finns massa fint i Älvsjöhus byggnation.
Vad kul. Inreda själv och anlägga tomt måste vara ännu skojigare.

Anonym sa...

1263.900kostar höner och oden inkl leverans och grund.
Bra pris!

lotta sa...

Priserna är lite olika beroende på vart i landet man bor. De har även ett fint vinkelhus nu som är nytt om jag inte minns helt fel.

lotta sa...

Ja det ska bli riktigt kul att både fixa övervåningen och för min del tomten. Det är lite mer mitt område här i familjen. =)