måndag 2 december 2013

Idag händer det

I lördags var det dags för glöggfest/födelsedagsfirande hos svärmor och hennes man. Och som alltid så var det jättetrevligt och mysigt och supergod mat. Blev inte så jättesent vilken är ganska skönt när vi har kvällströtta barn. Blev lite slapp i soffan innan sängen. 
Söndagen bjöd på en liten tur på julmarknaden i Söderköping med svåger och hans familj. Och vi hade bara mini med oss så vi kunde gå och strosa lite. Sen hem och små fixa här hemma. Så nu har även vi adventsmys här i vår drängkammare. 
Idag har det börjas bygga på grunden till huset. En 24- meterlångtradare kom tidigt i morse med plintar och bjälkar. Grävmaskinsföraren kom även han idag för att göra klart det sista på vår väg. Så idag är det full aktivitet här i vår lilla by. Nu  känns det som vi kan börja räkna ner. Nästa månad kommer huset och månaden därpå kan vi förhoppningsvis flytta in. Det känns lite smått overkligt måste jag då säga. Vi har vi bott här nu i ett halv år så när allt är klar har vi bott här i över nio månader. Det var nog en himla tur att vi inte visste hur länge vi skulle bo här innan vi flyttade ner hit. 

Ha en bra dag alla!
Kram /Lotta 

2 kommentarer:

Vonka sa...

Så underbart gumman,ska bli så kul att kunna hälsa på er sedan <3 Kram

lotta sa...

Ska bli himla kul att kunna ta imot besök igen. =)