torsdag 24 april 2014

Ingen vanlig vardag!

I tisdags var det äntligen dags, (vi har haft nedräkning i många veckor) kom äntligen dagen D. Stor fyllde nämligen 7 år. Listan på klappar var lång och den mest efterlängtade paketet kom med. En väldigt lycklig lite kille har vi här hemma just nu. En "egen" liten fyrhjuling stod helt plötsligt utanför dörren. 
Lite andra så paket som stor fick med. 

I tisdagskväll var svärfar och svåger här med sina familjer, och det slutade med att vi numera har en liten uteplats på baksidan, bygg av stenplattor. Det blev verkligen kanon, har längtat efter en uteplats på baksidan, det är ju gärna där man vill sitta med tanke på utsikten vi har över sjön. Nu måste vi bara gallra lite med, för snart när allt har slagit ut så kommer vi inte se något av sjön. 
Det är så kul att se saker sakta men säkert ta form, både utanför huset och i huset. Men självklart skulle det vara skönt att bara kunna öppna altandörren och gå ut på en gräsmatta, men den dagen  kommer ju komma och resan dit kommer ju vara kul och säkert väldigt jobbig vissa stunder men kul att kunna säga att det mesta har vi gjort själva. 

Ta hand om er! 
Kram



Inga kommentarer: