torsdag 30 oktober 2014

Höststäda.

Idag har vi haft en sån där bra dag, när det känns som vi har hunnit med hur mycket som helst på listan. Huset är städat golven skurade, så himla skönt med ett nyatädat hem. Kan man njuta lite extra i kväll. Mannen har målat på huset, nu är det alls mycket kvar, då nu kan vi sätta upp nya mål till nästa år och sommar. Vi har två stora saker vi vill ta tag i och båda kräver väldigt mycket planering och skisser så vi kommer hålla oss sysselsatta i vinter. Och till det ena projektet krävs det lite lite förberedelse som vi har tänkt att börja med så snart målningen är klar av huset. 

Nästa sommar hoppas vi på att vi i sluter kan njuta en en alldeles egen gräsmattan och en altan. Nu börjat vi se lite mer av sjön nu när löven sakta försvinner. 
En sista skörd i landet blev det idag. Och en rensning av allt ogräs så nu är det höststädat i landet med. Nu är alla kryddor rensade och en del hänger på tork och vissa ligger i frysen och väntar på att få komma till användning i grytor och till stekar. Kan medela att det luktar ljuvligt här hemma just nu nyatädat och färska kryddor. 

Ta hand om er!
Kram




Inga kommentarer: