lördag 5 oktober 2013

Hallon och äpplen

Vilken dag vi har haft och vilket väder. Underbart. Och med tanken på regnet som föll i natt så blev ju dagen som sagt riktigt bra. 
Idag har avloppet grävts ner borta på tomten det är dock inte helt klart då det var liter svårt att få tag på vissa saker. I morgon fortsätter vi att fixa lite på tomten. Känns så himla skönt att kunna börja pricka av lite saker. Att inte hela tiden se listan växa. 

Plockade av min hallonbuske för ett tag sedan och även en hel del äpplen ( som hamnade i jordkällaren)Hur goda som helst var det. Måste helt klart ha fler hallonbuskar på tomten sen. (Inte den bästa bilden då den är tagen med mobilen)

Efter alla måsten idag med avloppsgrävning, stallet och däckbyte på bilen så tog jag mig en pw på en timme. Jätteskönt att få komma ut själv och bara  vara ett tag. Har varit lite si och så med träningen i ca två veckor då nästan hela familjen har varit sjuka. Nu är det vara mannen som är lite små krasslig kvar. 
Nu ska vi ha lite lördagsmys. 

Ta hand om er!
Kram



2 kommentarer:

Anonym sa...

ujuj vad du måste vara vältränad;-)
Finns alltid någe att göra.

lotta sa...

Haha tänk om så ändå vore fallet. Men man kan ju hoppas på att bli i allafall. Nej nu behöver man inte sitta still några längre tider om man inte vill.