måndag 21 oktober 2013

Perfekt helg!

Ja jisses vilken finfin helg vi har haft. Började med en spakväll hon fina svärmor. En liten present från bröllopet. Perfekt start på helgen. 
Barnen hade i sin tur inte heller så tokig start på helgen. En fika på kondis med mig innan det bar iväg till moster i grannstaden. Ett besök på godisfabriken hanns med. Förstår ni att vi har hört en hel den om det nu. Sen på lördagen blev det ett par timmar på busfabriken. Medans jag och mannen hann med att köra ut sommarbilen till vinterförvaring och sen hann vi även med en sväng på stan. Barnen fick nya skor och gympakläder. 
Sen styrde vi bilarna mot svågern med familj för att spendera några timma ihop med dem. Kan lova att vi hade tre trötta små barn med oss hem sen. 
Söndagen blev en lugn dag hemma tvätta lite och lite grävning på tomten. Nästa steg där är att spränga lite. Har en bergsknalle som vi vill ha bort så vägen upp kommer en liten bit ifrån huset. 

Nu är det dags att hämta liten på dagis. Stor är iväg och leker hos en kompis idag och mini sover. Så jag får åka själv. Mormor får passa upp lite på mini ifall han vaknar. 

Ha en bra dag i blåsten. 
Ta hand om er!
Kram

2 kommentarer:

Vonka sa...

Finaste lilla mini <3
Saknar er.

lotta sa...

Saknar er med. Ses till helgen. Puss